go to top

Veiligheid

ORAM zet zich in voor veilig werken. Voor een veilige werkomgeving en een veilige werkplek. Voor die veiligheid moet je samen zorgen, vinden we. Zo zijn we op dit moment actief in twee publiek-private samenwerkingen en brengen we leden bij elkaar rondom veiligheidsthema’s.

Industrienetwerk
Industrienetwerk is hét platform voor en door SHE-professionals (Safety, Health & Environment) in de regio. Via het platform wisselen de deelnemers best practices uit en houden zij elkaar op de hoogte van wettelijke en andere ontwikkelingen. 

Platform Veilig Ondernemen (PVO)
In het PVO werken overheid, bedrijfsleven, openbaar ministerie en politie samen aan de bestrijding van criminaliteit tegen ondernemers. ORAM brengt thema’s in als transportcriminaliteit, cybersecurity en slim cameratoezicht op bedrijventerreinen.

Gezamenlijke Brandweer Amsterdam (GBA)
De komst van een nieuwe industriële brandweerpost in het Westelijk Havengebied van Amsterdam is een feit. Het is een publiekprivate samenwerking van 3 partijen: de Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland, Port of Amsterdam en private partijen (bedrijven) uit de haven. 

VNCI
ORAM is een van de regiopartners van brancheorganisatie VNCI en sluit met activiteiten aan op hun nota Veiligheid Voorop.

Meer weten?
Wilt u meer weten wat ORAM doet op dit thema of bent u benieuwd of ORAM iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze adviseur veiligheid Giulietta Cohen.

Industrienetwerk

Industrienetwerk

De Industriekring is platform voor het delen van best practices op hetgebied van veilig werken in de industrie. Lees meer

Platform Veiligondernemen

Platform Veiligondernemen

In het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en  LEES MEER

Gezamenlijke Brandweer Amsterdam

Gezamenlijke Brandweer Amsterdam

De komst van een nieuwe industriële brandweerpost in het Westelijk Havengebied van Amsterdam is een feit.  LEES MEER