go to top

Vertragingsvrij 2020: Doet u mee?

9 februari 2017

Gisteren, tijdens het Beter Benutten Congres 2017 in de Amsterdam Arena presenteerden werkgevers uit heel Nederland én de Metropoolregio Amsterdam de meest innovatieve en succesvolle projecten op het gebied van vertragingsvrij reizen aan minister Schultz.
 
SchultzGraag vragen wij ook úw aandacht voor ‘Vertragingsvrij 2020’ en nodigen we  u van harte uit om deel te nemen. Een uniek initiatief waarin ORAM, samen met het bedrijfsleven verenigd in BREIKERS, en ondersteund door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, werkgevers helpt bij het realiseren van een ‘Vertragingsvrij 2020’.
 
Toename van de drukte op de wegen, wegwerkzaamheden, maar ook de wens om uw medewerkers beter en slimmer te faciliteren in hun woon-werkverkeer. Werken aan vertragingsvrij reizen betekent werken aan een bereikbare, concurrerende organisatie én regio. BREIKERS ondersteunt u graag met advies, cofinanciering en kennis.
 
Via BREIKERS kunt u gebruikmaken van:

  • 40 uur gratis advies: van een mobiliteitsspecialist die u op weg helpt met concrete voorstellen om de uitdaging Vertragingsvrij 2020 te realiseren.
  • Co-financiering tot € 25.000: 50% financiering van concrete mobiliteitsoplossingen.
  • Toegang tot het netwerk: ontmoeten van gelijkgestemde werkgevers die duurzame mobiliteit nastreven.

Kennis en ervaringen delen met andere werkgevers
BREIKERS organiseert gedurende het hele jaar diverse activiteiten om waardevolle kennis en ervaringen te delen met andere werkgevers. Zoals:

  • BREIKERS Café: een maandelijks inspiratiecafé, onder leiding van BNR presentator Meindert Schut, op locatie bij een werkgever.
  • BREIKERS Online: het online kennisplatform waar u collega-werkgevers direct kunt benaderen en 1-op-1 kennis kunt uitwisselen en afspraken kunt maken.

En nog veel meer: de inzet van een gedragsexpert, webinars, werkbezoeken, themalunches…

Meld u aan!
Kortom: genoeg reden om de uitdaging voor een Vertragingsvrij 2020 aan te gaan. U meldt zich makkelijk en kosteloos aan via www.wijzijnbreikers.nl.
 
Op naar een Vertragingsvrij 2020!

Bekijk de sfeerimpressie van het CEO-café met de minister en ORAM-leden!