go to top

A10 West dicht in de zomer

15 mei 2017

Komende zomer voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de A10 West. Het gaat om het deel tussen de Basisweg (S102) en knooppunt De Nieuwe Meer. De weg wordt in zes weken afgesloten: eerst drie weken in zuidelijke richting en daarna drie weken in noordelijke richting.

A10Forse hinder
U moet in deze periode rekening houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Door de afsluiting ontstaat er hinder, zowel in de ochtendspits maar met name in de avondspits. De A10 Noord, A5 en A9 zijn omleidingsroute en krijgen dus extra verkeer. Ook op Amsterdamse wegen wordt het drukker. Gezien de ligging van uw bedrijf gaan uw bezoekers, leveranciers en medewerkers hinder ondervinden. BREIKERS, een initiatief van het bedrijfsleven en werkgeversorganisaties in de Metropool Amsterdam, organiseert daarom met Rijkswaterstaat een bijeenkomst op 23 mei aanstaande.

23 mei: maatregelen binnen uw bedrijf
Op 23 mei, van 16.00 – 17.00 uur, eveneens bij Regus aan de Kingsfordweg 151, wordt u, samen met collega werkgevers, geïnspireerd over hoe u medewerkers kunt helpen om deze zomer zoveel mogelijk vertragingsvrij te reizen. Welke concrete maatregelen kunt u nu al treffen? Aan welke (fiets)campagne kunnen uw medewerkers deelnemen en hoe kunt u de communicatie inrichten? Alles komt aan bod.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. U kunt zich aanmelden via tobias@wijzijnbreikers.nl.