go to top

Reis anders

In de periode van september tot en met december 2017 zijn er verschillende acties gesponsord door ORAM waarmee uw medewerkers kennis kunnen maken met anders reizen.

Reis Anders
De meeste acties zijn gratis.
U hoeft zich alleen even aan te melden. Wel willen we graag na afloop weten van de deelnemers hoe ze de andere manier van reizen ervaren hebben.

Hoe meld u zich aan?
Op www.reisanders.nl vindt u een overzicht van alle acties die gelden voor werkgevers en hun medewerkers op Amstel Business Park, Rieker Business Park en Sloterdijk-Westpoort. Denk aan ride sharing, filesporten, e-bikes en een auto op afroep. En vergeet ook niet de 40 uur gratis advies van BREIKERS en cofinanciering van €25.000,- uit het BREIKERS Mobiliteitsfonds voor investeringen die u doet. Om u aan te melden, stuurt u een mail naar Tobias van den Briel en vermeldt u in welke pilots u interesse heeft en/of waar uw medewerkers gebruik van mogen maken.

Meer weten? Kom naar een ‘Reis Anders’ lunchbijeenkomst
Wilt u meer informatie over de verschillende acties op uw bedrijvenpark? Kom dan naar één van de lunchbijeenkomsten die we in september houden van 12.00 tot 13.30 uur, uiteraard inclusief gratis lunch. Om u aan te melden, stuurt u een mail naar Tobias van den Briel.