go to top

Maak haast met de aanpak van metrostation Van der Madeweg

Van De Madewegmei 2014

Het gebied rond het metrostation Van der Madeweg is al meer dan 20 jaar een bron van ergernis. Achterstallig onderhoud, graffiti en verkeersonveilige situaties zijn de ondernemers een doorn in het oog. De overheid maakt vooralsnog weinig aanstalten om deze problemen op te pakken. ORAM en bewonersplatform Stichting Coherente hebben de handen ineen geslagen en hebben bij de gemeente Amsterdam en de gemeente Ouder-Amstel aangedrongen haast te maken met het opknappen van het metrostation.

Visitekaartje
Voor de ondernemers op het Amstel Business Park is de aanpak van metrostation Van der Madeweg van groot belang. Werknemers en bezoekers van diverse bedrijven op het business park maken gebruik van het station. De uitstraling van het station is nu echter alles behalve een visitekaartje voor de bedrijven. Hiervoor is een hoogwaardige uitstraling, een goede bereikbaarheid en een(verkeers)veilige omgeving essentieel.

Beheer en onderhoud
Naast haast maken met het opknappen van het metrostation pleiten ORAM en Coherente ook voor beter beheer en onderhoud van het gebied. ORAM voert drie keer per jaar een schouw uit om de kwaliteit van de openbare ruimte te meten. Hieruit blijkt dat het beheer en onderhoud te wensen overlaat.
Koos Weits

TwitterTwitter

Bij ORAM geloven we in de kracht van verbinding. Zoals met ons HR-netwerk. Door HR-professionals te verbinden en be… https://t.co/R7uNZ49Rz8