go to top

Typisch ORAM

6 november 2014

Met het in gang zetten van een stokoude stoommachine lanceerden wethouders Langenacker (Haarlem) en Vliegenthart (Amsterdam) ACE. ACE is een nieuw werkgevers-platform om de arbeidsmobiliteit van werknemers te bevorderen (zie ook verderop in deze nieuwsbrief het artikel over de lancering van ACE).
Resized ReinRegionaal en over de muren van bedrijven en sectoren heen. Want zo zit anno 2014 de arbeidsmarkt in elkaar. Mensen die boventallig zijn in de zorg help je binnen die zorg niet meer aan een nieuwe baan. Die help je aan het werk in de hospitality. En niet in Groningen of Limburg, maar gewoon hier in de eigen regio. Dat doet ACE; het helpt werknemers van werk naar werk, regionaal en tussen bedrijven en sectoren. Zodat ze niet in de kaartenbakken van het UWV terecht komen.

ACE is 'powered by ORAM'. Samen met onze partners uit Haarlem heeft ORAM het afgelopen jaar veel tijd  geïnvesteerd om ACE mogelijk te maken. ORAM zal de komende  tijd ook veel tijd blijven investeren om ACE tot een succes te maken. Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn dat ACE in de huidige arbeidsmarkt voorziet in een grote behoefte. Omdat ACE op een heel praktische manier werkgevers en werknemers gaat helpen. Omdat het bemiddelen  van werk naar werk ons allemaal veel kosten en verlies van talent gaat besparen. Omdat ons brede en gevarieerde netwerk voor ACE een ideale springplank is. Praktische toegevoegde waarde; van, voor en door ondernemers. Typisch ORAM.
Rein Aarts

TwitterTwitter

Bij ORAM geloven we in de kracht van verbinding. Zoals met ons HR-netwerk. Door HR-professionals te verbinden en be… https://t.co/R7uNZ49Rz8