Samen vormgeven op basis van ratio
Wat is er voor nodig om te komen tot realisatie van energietransitie? En dan bedoelen we zonder symboolpolitiek, op een realistische manier, op basis van feiten. Uiteindelijk is de vraag niet ‘Wat willen niet’, maar ‘Wat willen we wel’. En hoe gaan we die vraag samen beantwoorden in plaats van ieder voor zich.

Op deze manier nam ORAM actief deel aan de klimaattafel industriecluster Noordzeekanaalgebied, een van de deeltafels van het Klimaatakkoord. Want als vertegenwoordiger van het bedrijfsleven verbinden wij de (innovaties van) bedrijven aan de doelstellingen van het kabinet. Regionaal doen we dat ook, onder andere als partner van het Amsterdams Klimaatakkoord.

Er is geen twijfel over mogelijk, de energietransitie is een feit. Natuurlijk!

TET – Talks EnergieTransitie Amsterdam
Praten over energietransitie gebeurt al genoeg. We gaan het gewoon doen! Dat is ‘Talks EnergieTransitie (TET) Amsterdam’. Een programma voor en door het bedrijfsleven zelf. Zo brengen we projecten van het bedrijfsleven verder en geven we concreet invulling aan energietransitie vanuit de lokale kracht van ondernemers.

Kortom: energietransitie is een feit en we kunnen het transitiepad alleen samen bewandelen. Het bedrijfsleven is hierin cruciaal. U ook. Doet u mee? Dan gaan we het samen vormgeven.

Giulietta Cohen
Energietransitie en veiligheid
cohen@oram.nl
06 4208 1141