Supply chain due diligence

The terrace organiseert 2 november een webinar over supply chain due diligence. Dus streef je naar meer inzicht en duurzaamheid in een of meer toeleveringsketens? Wil je de due diligence van de toeleveringsketen (verder) in lijn brengen met de OECD Guidance for Responsible Business Conduct? Wil je kennismaken met de laatste stand van zaken op het gebied van due diligence-regelgeving voor toeleveringsketens? Of je laten inspireren door voorbeelden van bedrijven die supply chains en hun organisatie duurzamer maken? Stel uw vragen aan professionals op het gebied van duurzaamheid op 2 november tijdens de webinar over supply chain due diligence.

De webinar wordt gemodereerd door twee consultants van The Terrace: Pierre Hupperts (Strategy Director) en Eva Schouten (Sustainability Consultant). Daarnaast zal Linda van Waveren (Sustainability Manager bij Haven Amsterdam) haar ervaring delen met het toepassen van de OECD Guidance for Responsible Business Conduct. In samenwerking met andere Nederlandse zeehavens heeft Haven Amsterdam deze leidraad gebruikt om hun eigen rollen en verantwoordelijkheden te onderzoeken en mogelijke acties om algemene duurzaamheidsrisico’s te verminderen.

Het webinar is gratis en bedoeld voor professionals die binnen hun organisatie werken aan duurzaamheid en toeleveringsketens, of dat nu bij een producent, retailer of een ander eind van de waardeketen is.

Inschrijven kan hier.