go to top

Gunstige energie-inkoop bij ORAM nu ook voor de middenmarkt

30 oktober 2015

Al sinds 1999 koopt ORAM collectief energie in voor grootverbruikers. Dat doen we via onze Stichting Inkoop Energie Amsterdam (SIEA). Deelname aan de SIEA is alleen interessant voor bedrijven die voor meer dan € 100.000 per jaar aan energie inkopen. Via het nieuwe ORAM-lid Minder.nl kunnen nu ook de middelgrote energieverbruikers eenvoudig op energiekosten gaan besparen. Een soort SIEA-light dus.

Foto Bij Stukje Minder Van ReinGrootste inkoop van Nederland
Via de SIEA koopt ORAM voor zo’n 20 van deze grootverbruikers collectief energie in. Omdat het inkoopvolume van SIEA een van de grootste is van Nederland (circa € 250 mln. per jaar), kunnen we gezamenlijk zeer aantrekkelijke tarieven en voorwaarden bedingen.

Nu ook voor de middenmarkt
Regelmatig vragen ORAM-leden of ze zich ook bij het collectief aan kunnen sluiten. Vaak blijkt het inkoopvolume daarvoor echter te klein. Met name voor bedrijven met een energiebudget tussen de € 25.000 en € 100.000 is SIEA ‘een brug te ver’. Juist die groep bedrijven kunnen we nu iets bieden. Het kersverse ORAM-lid Minder.nl ontwikkelde een webapplicatie waarmee je heel eenvoudig kunt controleren of je huidige zakelijke energiecontract scherper kan.

In 2 minuten
Met een paar muisklikken krijgt u in minder dan 2 minuten inzicht in het meest gunstige aanbod in de markt op dat moment. De ervaring leert dat wanneer je dit handmatig moet uitzoeken, dit veel tijd, energie en frustratie kost. Leveringsvoorwaarden en prijsopbouw verschillen immers van leverancier tot leverancier. Via een intelligent online vergelijkingsmodel heeft Minder.nl de markt nu transparant gekregen.

Contracten lopen nu af
Dit najaar lopen weer veel energiecontracten af. Wilt u ook weten of uw contract scherper kan, neem dan 2 minuten tijd op www.minder.nl. Een tussenpersoon of adviseur is niet meer nodig.

Vanaf nu heeft u weer zelf grip op uw energiekosten. Wilt u toch hulp, neem dan contact op met Rob Leek of Arno Feenstra van Minder.nl. Zij ondersteunen u graag. Wie weet valt er fiks op uw energierekening te besparen.
Rein Aarts

Lees meer over ORAM-lid Minder.nl.