go to top

Move On

U heeft als werkgever een financieel, strategisch en sociaal-maatschappelijk belang bij hogere arbeidsparticipatie. Als we met elkaar meer mensen langer aan het werk willen houden, moeten we anders denken over duurzame inzetbaarheid van werknemers. Move On is een nieuw werkgevers-platform om de arbeidsmobiliteit van werknemers te bevorderen. Regionaal en over de muren van bedrijven en sectoren heen. 

Resized Ace
Want zo zit anno 2014 de arbeidsmarkt in elkaar. Mensen die boventallig zijn in de zorg help je binnen die zorg niet meer aan een nieuwe baan. Die help je aan het werk in de hospitality. En niet in Groningen of Limburg, maar gewoon hier in de eigen regio. ACE helpt werknemers van werk naar werk, regionaal en tussen bedrijven en sectoren. Zodat ze niet in de kaartenbakken terecht komen.

ORAM is een van de initiatiefnemers van ACE. Omdat we er van overtuigd zijn dat ACE in de huidige arbeidsmarkt voorziet in een grote behoefte. Omdat ACE op een heel praktische manier werkgevers en werknemers gaat helpen. Omdat het bemiddelen  van werk naar werk ons allemaal veel kosten en verlies van talent bespaart. Omdat ons brede en gevarieerde netwerk voor ACE een ideale springplank is. Ga naar www.acenetwerk.nl.

 

 

 

Lees meer over Move On:

TwitterTwitter

Bij ORAM geloven we in de kracht van verbinding. Zoals met ons HR-netwerk. Door HR-professionals te verbinden en be… https://t.co/R7uNZ49Rz8