go to top

City Circle goes startupping, Event3.

‘OMG! Wat urban! Het lijkt wel een undergroundfeestje’. Zo komen veel deelnemers van City Circle de borrelruimte binnen. We zijn te gast bij de nieuw te openen locatie van The Startup Orgy (TSO) in een oud pand van ABN AMRO en de ruimte is duidelijk nog under construction. Maar met een biertje, muziek en veel andere binnenstad-entrepreneurs wordt het ineens toch wel sfeervol.

En de omgeving past bij het thema van de borrel: startups. Gastheer Dave van de Pol van TSO vertelt over hun droom om een stevige startupcommunity te creëren in Amsterdam. Daarna pitchen startups George Ankomah van Saddl/Spencer en Daniel Haven van Proctor Exam over hun lumineuze idee waarmee ze de wereld gaan veroveren. Tot slot stelt Bart van Asten van Nyenrode 60 acres zich voor. Een nieuwe dependence van Nyenrode op de Amsterdamse grachten. Een plek waar startups binnenkort ook terechtkunnen.

En toen? Toen bleef het nog lang onrustig daar onder in het oude ABN AMRO-pand. Ouderwets netwerken, bijpraten en borrelen. Zoals een netwerkclub bedoeld is.
Frijkje Bakker

City Circle Event3.