go to top

Nooit meer in de rij

19 december 2016

HurryQ lanceert app bij ORAM’s Coalitie voor de Derde Gouden Eeuw

‘We hebben lang genoeg gewacht, wat ons betreft is de tijd van wachten in de rij voorbij’, zei CEO Bhupinder Singh van HurryQ bij de lancering van hun app afgelopen woensdag 14 december in een volle zaal vol corporates en startups.

Foto Bij Lancering StartupEen eeuwenoud probleem
HurryQ heeft dé oplossing gevonden voor een eeuwenoud probleem: rijen. HurryQ is zowel toepasbaar bij check-in balies op het vliegveld, lunchkantines, supermarkten en stadsloketten, maar ook bij musea en andere bezienswaardigheden, doordat je ook toegangskaartjes in de app kunt kopen.

Hoe talentvol is Amsterdam?
HurryQ lanceerde de app tijdens een tijdens een interactieve sessie van ORAM met  corporates, studenten en startups onder leiding van Jort Kelder. Thema was ‘Hoe talentvol is Amsterdam?’. De deelnemers onderzochten de rol van talent voor de toekomst van Amsterdam. De bijeenkomst in samenwerking met Amsterdam Centre for Entrepreneurship en Randstad vond plaats in het kader van de Coalitie voor de Derde Gouden Eeuw.

Coalitie voor de Derde Gouden Eeuw
ORAM is van mening dat Amsterdam op dit moment een periode van ongekende bloei doormaakt die is te vergelijken met de voorspoed van de hoofdstad in de Eerste en Tweede Gouden Eeuw. In de ‘Derde Gouden Eeuw van Amsterdam’ zal de stad naar verwachting binnen 40 jaar verdubbelen in onder meer inwoners, economie, verkeer en logistiek. Het doel is om in 2017 een blauwdruk te presenteren waarin de visie van de Coalitie van de Derde Gouden Eeuw doorklinkt hoe de stad tegelijkertijd succesvol en leefbaar kan zijn. 

Lees meer over de Coalitie voor de Derde Gouden Eeuw