Over ons

Met 600 grote en kleine leden zijn we een veelzijdig netwerk. Jaarlijks organiseren we meer dan 30 bijeenkomsten, zoals businesslunches, netwerkborrels en kennissessies.

Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie en het netwerk om met een sterke lobby het bedrijfsleven hier vooruit te helpen.

ORAM heeft de ambitie om van Amsterdam een krachtige, inclusieve Metropool te maken met een diverse economie. Doet u mee?

Jong Ondernemend Amsterdam is opgericht door ORAM. Het is een netwerk voor professionals en ondernemers tot 40 jaar met inspirerende events en een leuke community. Lees meer

In 2017 bestond ORAM 100 jaar. Dat hebben we gevierd. Ons hele jubileumjaar zijn er tal van goudgerande momenten geweest. Maar ook gaven we op 29 september 2017 de stad Amsterdam een ‘Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw’ cadeau. Lees meer

Voordelen ORAM

  • Actieve lobby voor ondernemers in Groot-Amsterdam
  • Grootste en meest diverse ondernemersvereniging
  • Meer dan 50 netwerk- en themabijeenkomsten
  • Enige onafhankelijke belangenbehartiger voor Amsterdamse bedrijven
  • Lidmaatschap voor meerdere medewerkers per bedrijf

Ons Team

Met ons team van medewerkers zetten wij ons elke dag in voor onze leden. We onderhouden contact met leden en overheden, organiseren netwerkbijeenkomsten, maken ons sterk voor belangrijke lobbydossiers en zetten ons voortdurend in voor een nog beter en interessanter netwerk.

Ons bestuur

De leden van het Algemeen Bestuur (AB) zetten  zich actief en belangeloos in voor een goed ondernemersklimaat in de Amsterdamse regio. Samen beschikken de bestuursleden over een enorm netwerk van zakelijke contacten. Het AB kijkt daarnaast op hoofdlijnen naar beleid en strategie. In het Dagelijks Bestuur (DB) zijn de voorzitter, penningmeester en enkele AB-leden vertegenwoordigd. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de vereniging.