Word lid

Wat mooi dat je geïnteresseerd bent om bij ons aan te sluiten!
ORAM is het grootste netwerk voor bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam. We richten ons op diverse relevante thema’s en onderwerpen en zijn al meer dan 100 jaar actief om bij te dragen aan een uitstekend ondernemers- en vestigingsklimaat in Amsterdam. Lid worden van ORAM is daarmee van grote toegevoegde waarde!

ORAM – Ondernemend Amsterdam

Met ruim 600 private leden is ORAM een veelzijdig netwerk. Jaarlijks organiseren we meer dan 30 bijeenkomsten, zoals:

  • Uitstekend bezochte ‘seizoensborrels’;
  • Verschillende inspiratiesessies;
  • Inhoudelijke events;
  • Themabijeenkomsten.

De onderwerpen kiezen we zorgvuldig uit, door de behoefte van onze leden centraal te stellen.

Als gevestigde naam in de Amsterdamse regio ondersteunen we het bedrijfsleven als belangenbehartiger op belangrijke thema’s en werken we inhoudelijk samen met ons netwerk aan relevante issues. We staan in goed contact met diverse stakeholders en weten daarmee toekomstige plannen en beleid op constructieve wijze te beïnvloeden.

Een directe en persoonlijke relatie met de leden is van cruciaal belang. Team ORAM, met dedicated professionals, staat daarom in nauw contact met de bedrijven uit ons netwerk. Alleen dan zijn we in staat jou in contact te brengen met nieuwe relaties en zorgen wij ervoor dat je alles uit het lidmaatschap haalt.

Investering en lid worden

Een lidmaatschap bij ORAM is een investering in uw organisatie.
De waarde van een lidmaatschap varieert tussen de 500 en 5.000 euro per jaar, afhankelijk van het aantal werknemers en/of de omzet van je organisatie.

Om je zo goed mogelijk te informeren lichten we dit graag persoonlijk toe. Dat brengt ons meteen in de gelegenheid om kennis te maken. De kans is groot dat Menno van der Valk contact met je opneemt om alles te vertellen over de toegevoegde waarde van ORAM.

Neem direct contact op met Menno van der Valk of vul hier uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om eens verder te praten over de mogelijkheden.

Nog niet zeker? Lees hier wat ORAM voor u en uw bedrijf kan betekenen.