Word lid van ORAM

ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam en zet zich al meer dan 100 jaar in voor een uitstekend ondernemers- en vestigingsklimaat in de Metropoolregio. Lid worden van deze belangenbehartiger van regio Amsterdam is heel eenvoudig.

Wat doen we?

Met 600 grote en kleine leden zijn we een veelzijdig netwerk. Jaarlijks organiseren we meer dan 30 bijeenkomsten, zoals businesslunches, netwerkborrels en kennissessies. Geworteld in Amsterdam heeft ORAM de positie en het netwerk om met een sterke lobby het bedrijfsleven vooruit te helpen. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Het team van ORAM vindt het belangrijk om de leden echt te kennen. Alleen dan kunnen we u in contact brengen met de juiste mensen en zorgen dat u alles uit uw lidmaatschap haalt.

Wat kost het?

De kosten van een lidmaatschap bij ORAM is afhankelijk van een aantal factoren en varieert van ongeveer 500 euro voor een bedrijf met 1-2 personen tot ongeveer 5.000 euro voor meer dan 150 personeelsleden. Daarnaast is het afhankelijk van de omzet. Om duidelijkheid te verschaffen gaan we graag het gesprek met u aan. Dat geeft u informatie en ons de gelegenheid om u persoonlijk te leren kennen. Grote kans dat u Menno van der Valk aan de lijn krijgt, hij staat u graag te woord en kan u alles vertellen over het lidmaatschap.

Neem direct contact op met Menno van der Valk of vul hier uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om eens verder te praten over de mogelijkheden.

Nog niet zeker? Lees hier wat ORAM voor u en uw bedrijf kan betekenen.