Netwreken 28 september 2020

ORAM netwerkprogramma oktober / november

We werken weer thuis. In ieder geval de komende 3 weken en als het soort werk het toelaat. ORAM ondersteunt het van harte, omdat een lockdown rampzalige gevolgen heeft voor onze economie. En die is al zwaar getroffen in de Amsterdamse regio.

 

Onze netwerkactiviteiten bewegen we vanzelfsprekend mee met de coronaontwikkelingen: de aankomende periode zetten we de bijeenkomsten met een gevarieerd programma online voort. “We kijken terug op enorm succesvolle, kleinschalige netwerkevents de afgelopen maand, maar we hebben inmiddels ook veel ervaring met online programma’s. We gaan in volle vaart door”, zegt Manager Operations Menno van der Valk van ORAM.

Actuele programma

Bekijk het actuele programma hier met onder andere TeaTime, Webinar ‘Ransomeware – voorkom dat uw bedrijf gechanteerd wordt’ en Talks Energietransitie. Een aantal programma’s zijn nog te prematuur om over te vertellen, maar houd onze website en socials in de gaten om geen event te missen. Uiteraard houden we het nieuws nauwlettend in de gaten en komen met fysieke bijeenkomsten als dit weer mogelijk is. Stay tuned via oram.nl