Circulaire Economie 27 januari 2021

Week van de Circulaire Economie

De eerste week van februari is het week van de circulaire economie. Samen met Port of Amsterdam organiseert ORAM daarom op donderdag 4 februari om 11.00 uur een Talkshow over dit onderwerp. Wij hadden al een kick-off van het netwerk CE in besloten kring, maar willen nu samen met u breder ambities verkennen.

 

In het Noordzeekanaalgebied barst het van de bedrijven die circulariteit in hun DNA hebben. En bedrijven die ambities hebben om meer circulair te worden. Dat is maar goed ook, want de haven en industrie vormen een belangrijk onderdeel van onze ambitie om in 2050 een Europese circulaire hub te zijn. Een enorme opgave!

Om u te inspireren spreken we dit keer met bedrijven als Crown van Gelder, Greenergy en Chaincraft. Zij nemen ons mee in hun circulaire productieprocessen en vertellen meer over hun ambities. Samen met kennispartners gaan we tevens in gesprek over de knelpunten die circulaire voorlopers vaak tegenkomen. Hoe kunnen de verschillende overheidslagen en instanties deze bedrijven ondersteunen? Uiteraard is er ook ruimte voor vragen vanuit het digitale publiek en netwerkgelegenheid.

Aanmelden

Mis het niet en meld u hier aan! In aanloop naar de bijeenkomst ontvangt u de link naar de livestream uitzending.