Mobiliteit 19 juni 2020

Webinar kijkt verder dan de file

De vraag is niet ‘Willen wij straks nog in de file staan, maar wil JIJ straks nog in de file staan’. En die vraag blijkt een stuk breder te zijn dan het aanvankelijk lijkt. Zo geeft Rein Aarts van Breikers aan tijdens ons webinar over de toekomst van werk.

 

Flexibiliteit en veerkracht

Want die vraag gaat over welke keuze je maakt. En welke keuzes een werkgever geeft aan de medewerkers. Met andere woorden: hoe flexibel kun je omgaan met veranderende omstandigheden in werk. Veerkrachtige medewerkers komen het verst.

Dus pleit Rein Aarts tijdens de webinar voor deze houding bij werkgevers. En geeft aan dat hij dit al steeds meer ziet bij grote werkgevers. En dan kom je ineens heel ver: met een nieuwe inrichting van de werkweek verdeeld over thuis en kantoor, met een nieuwe manier van werken op dat kantoor bijvoorbeeld. En inderdaad, ook met een andere manier van reizen. JIJ staat straks niet meer in de file.

Kijk hier de webinar terug.

Over Breikers:

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam resultaatgericht bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek. De stichting is opgericht door ORAM en VNO NCW Metropool Amsterdam. wijzijnbreikers.nl