Netwerken 28 mei 2021

We gaan weer!

Jong Ondernemend Amsterdam gaat weer van start! Door het Coronavirus is het lange tijd niet tot nauwelijks mogelijk geweest om elkaar fysiek te ontmoeten. Frustrerend, omdat we allemaal smachten naar elkaar weer ontmoeten en een borrel drinken. En zeg eens eerlijk: hoe lang is het geleden dat jij écht nieuwe mensen hebt ontmoet die interessant zijn voor je netwerk?

Langzaam beginnen we nu te zien dat er weer meer kan. Daar haken we als JOA graag op in. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan onze eerstvolgende bijeenkomst. Informatie daarover vind je op onze agenda en natuurlijk in je mailbox. En hou op instagram jong.ondernemend.amsterdam in de gaten!

Jong Ondernemend Amsterdam is een netwerk voor young professionals en ondernemers tot 40 jaar van bedrijven die lid zijn van ORAM. Voor de leden organiseren we bijeenkomsten en ontmoeten we elkaar iedere keer in een andere setting. Soms aan de hand van een inhoudelijk thema, soms om te netwerken en met elkaar een borrel te drinken. Word je enthousiast van inspirerende events? Wil je mensen ontmoeten van divers pluimage? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Word dan lid van Jong Ondernemend Amsterdam!

Lees hier meer over Jong Ondernemend Amsterdam.