Vereniging 25 november 2021

Voordelig energie inkopen via ORAM

Niet iedereen is bekend met de Stichting Inkoop Energie Amsterdam e.o. (SIEA). Deze organisatie, onderdeel van ORAM, ontzorgt bedrijven bij de inkoop van energie. De SIEA beschikt over ruime ervaring op het gebied van energiecontracten en voert voor haar leden de onderhandelingen met de leveranciers voor gas en elektriciteit.

Stichting Inkoop Energie Amsterdam e.o. is onderdeel van ORAM en zorgt voor de inkoop van energie voor bedrijven. De deelnemers laten de zorg voor het contracteren van elektriciteit en gas over aan de SIEA, zodat zij meer tijd hebben voor de core business van hun bedrijf.

De SIEA beschikt over een ruime ervaring, sinds 1997, op het gebied van energiecontracten. Ze voert namens de deelnemers de onderhandelingen met de leveranciers en behoort tot de grotere afnemers van energie in Nederland.

SIEA ontzorgt bedrijven bij de inkoop van energie. De SIEA is geen commerciële instelling en rekent daarom een bescheiden contributie. Deze is altijd lager dan het zelf inhuren van een adviseur. De deelnemers van de SIEA zijn lid van het algemeen bestuur van de SIEA en bepalen met elkaar het beleid. SIEA informeert de deelnemers over relevante ontwikkelingen op de energiemarkt, wet- en regelgeving en duurzaamheid.

Meer weten? Ga dan naar de site van SIEA of bel de secretaris van SIEA, Luc Beyer, 06 5150 4109.