Vereniging 6 september 2022

Versterking bij ORAM!

We hebben er een nieuwe collega bij: Fileine Sikking die ons gaat ondersteunen bij marketing, communicatie en events.

1. Fileine, kan je jezelf even voorstellen? 

Ja zeker! Ik ben Fileine, ik ben 20 jaar oud en ik woon in de prachtige Rivierenbuurt in Amsterdam. Ik begin in september aan mijn 3e jaar van de Hogere Hotelschool in Amsterdam en naast mijn studie zit ik in het team van een startup. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken of een rondje langs de Amstel te rennen. Ook ben ik veel op mijn gitaar en achter de piano te vinden.  

2. Hoe kwam je bij ORAM terecht? 

Ik heb Menno van der Valk op mijn vorige werk ontmoet en we raakten aan de praat over mijn ambities en plannen. Na jarenlang parttime in de horeca gewerkt te hebben was het tijd voor iets nieuws en daarnaast wilde ik graag meer ervaring in (online) marketing op gaan doen. Menno zocht, toeval bestaat niet, iemand die met social media en marketing kon gaan ondersteunen bij ORAM, en zodoende hebben we een gesprek ingepland. De rest is geschiedenis! 

3. Wat houdt je functie eigenlijk in? 

Mijn functie bij ORAM gaat in beginsel erg breed zijn. Als werkstudent ga ik de eerste maanden veel meekijken, luisteren en doen, om erachter te komen wat ik het leukst vind en wat me het beste ligt. Ik zal vooral betrokken zijn bij communicatie, marketing en event management binnen ORAM. 

4. Interessant, wat vind je het leukst om te gaan doen? 

Oeh, lastig! Eigenlijk vind ik op dit moment alles wat ik mag gaan doen erg interessant. Ik ga het allemaal op me af laten komen en ik kijk er onwijs naar uit om nieuwe vaardigheden te leren en te ontwikkelen. Als ik dan toch een keuze moeten maken, lijkt het mij het leukst om met eventmanagement rondom Young Professionals ORAM aan de slag te gaan.  

5. Doe je naast je werk nog andere dingen? 

Ik ben voornamelijk nog heel druk bezig met het behalen van mijn bachelor in Hospitality Management. Mijn functie bij ORAM is daarom ook parttime, om ervoor te zorgen dat ik genoeg tijd voor mijn studie overhoud. Daarnaast ben ik samen met een goede jeugdvriend bezig om een startup, Keepie, verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. Met Keepie willen we hét platform creëren voor jongeren om flexibel seizoenswerk te vinden, in zowel binnen- als buitenland. Alle ervaring die ik op het gebied van Marketing en Communicatie op ga doen bij ORAM, zal ik meenemen in dit ondernemersavontuur!