go to top

VACATURE ORAM ONDERSTEUNING TEAM HAVEN

Wie zijn wij?
ORAM is een ondernemersvereniging met het grootste zakelijke netwerk van Groot-Amsterdam. Wij lobbyen actief voor een positief ondernemersklimaat in en om Amsterdam. Daarnaast is ORAM havenbranchevereniging van het Noordzeekanaalgebied. De ruim 600 leden zijn een brede afspiegeling van het Amsterdamse bedrijfsleven. Wij verbinden ondernemers met elkaar en hebben een sterke naam bij de autoriteiten.

ORAM haven
De Amsterdamse havenregio is een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Met een goederenoverslag van ruim 95 miljoen ton per jaar is het de vierde haven van West-Europa. ORAM doet rechtstreeks zaken met de belangrijkste spelers in de haven en lobbyt actief voor haventhema’s, zoals concurrerende haventarieven. Ook zijn wij actief in de lobby op nationaal en Europees niveau. Zo hebben we afgelopen jaar succesvol gelobbyd voor een nieuwe zeesluis. Voor een succesvolle lobby is een sterk netwerk cruciaal. Daarom organiseert ORAM bijeenkomsten waar de havencommunity elkaar ontmoet, zoals de jaarlijkse havenbarbecue.

                      
Versterking team haven
ORAM heeft 8 medewerkers met momenteel twee medewerkers op team haven. Als ondersteuner van het team haven organiseer je bijeenkomsten, plan je vergaderingen in, werk je notulen uit en bewaak je de voortgang van dossiers. Binnen het team houd je ervan een proactieve rol te vervullen en nauwgezet te werken. Je bent communicatief vaardig en communiceert makkelijk met bedrijven en overheden op verschillende niveaus. Ledenbehoud en –werving zijn een constant aandachtspunt.

Functie-eisen                                                                                     

  • Je hebt een HBO werk/denkniveau
  • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent handig met CRM en relevante softwarepakketten (Word, Excel, PowerPoint, etc)
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)
  • Je bent accuraat en neemt graag initiatief
  • Je vindt het leuk om bijeenkomsten te organiseren en vergaderingen in te plannen
  • Affiniteit met haven, logistiek en industrie is een pre

Geïnteresseerd?
ORAM biedt een salaris in overeenstemming met de functie, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitdagende werkomgeving en een top werklocatie naast Amsterdam Centraal station.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anouk de Morree, 020-5301472, demorree@oram.nl.

Heb je interesse in deze functie? Reageren kan tot en met 31 augustus 2015. Je motivatie en C.V. kan je richten aan Kees Noorman, noorman@oram.nl