go to top

Studenten bieden bedrijven onderzoek in Indonesië aan

31 januari 2016

De Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) reist deze zomer met 18 ambitieuze studenten naar Indonesië. Het zijn studenten in de eindfase van hun studie (bedrijfs) economie aan de Universiteit van Amsterdam of de Vrije Universiteit. De studenten gaan bedrijfsspecifiek onderzoek doen voor bedrijven die al in het land gevestigd zijn of zich daar willen vestigen.

Jakarta KleinHet aanbod van de studenten is concreet: 1100 werkuren die specifiek aan een bedrijf worden besteed. Het onderzoek is tegen kostprijs en wordt uitgevoerd door een streng geselecteerde groep studenten. Het bedrijfsspecifiek onderzoek kan zijn naar bijvoorbeeld investerings- en vestigingsmogelijkheden, identificatie van mogelijke business partners of het bepalen van kansen voor outsourcing of offshoring.

FSA zegt gegarandeerde kwaliteit te bieden. De onderzoeken worden professioneel begeleid en gaan gepaard met trainingen van vooraanstaande consultants en hoogleraren van de UvA en de VU. Ook verzekert FSA de deelnemende bedrijven dat er vertrouwelijk met de verzamelde data wordt omgegaan. Eerdere opdrachtgevers waren onder andere ING bank, Shell, Boskalis, Philips en MKB bedrijven. Bedrijven die geï​nteresseerd zijn​​ kunnen via de website van de FSA meer info en voorbeelden van projecten uit voorgaande jaren inzien: www.fsaresearchproject.nl.