Netwerken 14 februari 2020

ORAM Winterborrel verbindt

“Wat goed om u hier in zo’n divers gezelschap van bedrijven bijeen te zien” zegt  ORAM-directeur Kees Noorman als hij de dik 200 gasten welkom heet bij de ORAM Winterborrel. Uit het centrum, de haven, zuidas, west en oost of vanuit de regio, Ondernemend Amsterdam had zich verzameld bij George Marina in Oost.

Om nieuwe zakelijke contacten op te doen of juist bestaande business te bestendigen. En om crossovers tussen die verschillende soorten bedrijven en ondernemers te maken. Dat is precies zoals we het graag zien bij ORAM.

Na afloop was er gelegenheid te blijven dineren bij George. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Vanzelfsprekend, want met netwerken ben je nooit klaar bij ORAM.

Over ORAM

ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam en komt al meer dan 100 jaar op voor het bedrijfsleven. Onze leden zijn een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Bij ORAM vinden zij verbinding.

Geworteld in Amsterdam kennen we de issues van de stad en hebben we een goed netwerk. Zo bereiken we meer voor onze leden.