Netwerken 26 februari 2021

ORAM-voorzitter Wevers geeft schaatsclinic aan winnaar PubQuiz

Groote Amsterdamse PubQuiz runner-up Annelies Soede – Accounthouder Haven bij de gemeente Amsterdam, Economische Zaken – verzilverde met (ijs-)plezier haar tweede prijs op de Jaap Eden Baan: een schaatsclinic met ORAM-voorzitter Paul Wevers. Laatstgenoemde bleek de ideale coach voor de winnaar van de tweede prijs.

 

Dat kan ook niet anders als je behalve voorzitter van ORAM dezelfde functie ook bekleedt bij de Jaap Eden Baan, in het winterseizoen wekelijks op de klapschaatjes staat en op die manier de noodzakelijke meters maakt om in vorm te blijven. Soede moest wel even wennen aan de strakke ijsvloer in Amsterdam-Oost, snoof echter dankbaar het arsenaal tips van Wevers op en had na een half uur duidelijk de smaak te pakken. Het gelegenheidsduo kijkt dan ook met veel plezier terug op het baantjes trekken en namen in de kantlijn van de baan op gepaste corona-afstand nog even de stand van zaken in de havens van Amsterdam door. Dit is duidelijk voor herhaling vatbaar.

Happiest Rooftop wisselbeker

De eerste Groote Amsterdamsche PubQuiz telde behalve Annelies Soede ook nog een gouden en een bronzen winnaar. Wouter van den Berg van The Language Lab Talenservice B.V. ging er vandoor met de eerste prijs: de prestigieuze ‘Happiest Rooftop’ wisselbeker en een fles champagne. Anouk Reintjens van AM Vastgoed mag een middag naar Artis met een ORAM-lid naar keuze. Het verslag hiervan tref je later in onze nieuwsbrief. Ook meedoen aan de Groote Amsterdamse PubQuiz. Houd de eventkalender van ORAM in de gaten.