Netwerken 28 augustus 2020

Netwerken bij ORAM in het najaar

“U heeft de bijeenkomsten gemist.” Dat kregen we unaniem terug uit onze enquête naar onze netwerkbijeenkomsten tijdens corona. Meer dan 120 leden vulden afgelopen week onze vragenlijst over netwerken in. Fantastisch! Wat kunnen we – binnen de richtlijnen van het RIVM – wel organiseren?

 

Midden in de lockdown lanceerden we de ‘Online Koffiebreaks’. Het bleek een schot in de roos! Dat kregen we terug uit de vele reacties op deze ‘netwerken vanuit huis’-sessies. Toch kan het een fysieke netwerkbijeenkomst niet vervangen, er gaat immers niets boven een live ontmoeting. Daar zit voor ORAM tegelijkertijd de ‘zoektocht’.

Fysiek én Online

Uit de enquêteresultaten blijkt bovendien dat we een nieuwe stap kunnen zetten: het organiseren van fysieke koffiebreaks! Dat willen we echter zorgvuldig aanpakken, binnen de richtlijnen. Naast de online koffiebreaks, gaan we ook 2x per maand een fysieke koffiebreak organiseren in kleine roulerende groepen van maximaal 10 personen per locatie.

Kortom: wilt u ook graag weer fysiek netwerken? Of kunt u dat vanuit uw organisatie nog niet en wilt u liever online blijven netwerken? Het is geen probleem, beide kan bij ORAM.

Wacht niet langer, bekijk hieronder de koffiebreak-eventplanning van september en meld u aan voor het eerste event! 

Tot snel bij ORAM!Algemene informatie
Datum: Elke donderdag
Tijd:      10.00 – 11.00 uur
Plaats:  Teams en op locatie

– donderdag 3 september online koffiebreak:AANMELDEN
– donderdag 10 september fysieke koffiebreak:AANMELDEN
– donderdag 10 september online koffiebreak:AANMELDEN
– donderdag 17 september online koffiebreak: AANMELDEN
– donderdag 24 september fysieke koffiebreak:AANMELDEN
– donderdag 24 september online koffiebreak: AANMELDEN

Over de ORAM Koffiebreak met leden

De ‘ORAM Koffiebreak met Leden’ vindt wekelijks op donderdagochtend om 10 uur plaats op twee manieren: online en fysiek. Online maken we in groepjes van maximaal 7 personen kennis en wisselen we ervaringen en oplossingen uit. We zorgen voor deelnemers vanuit verschillende achtergronden die elke week wisselen. Zo koppelen we u zo veel mogelijk aan ‘nieuwe’ gezichten om de verbinding binnen ons netwerk te blijven verbreden. Twee maal per maand doen we datzelfde ook fysiek: in groepjes van maximaal 10 personen op verschillende locaties treffen we elkaar – met inachtneming van de RIVM-richtlijnen – om te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen.