Energietransitie 23 oktober 2020

Netwerk Circulair van ORAM in samenwerking met Port of Amsterdam trapt af

Circulair. Er gebeurt al heel veel. En nu gaan we heel concreet laten zien wat er al gebeurt in de Amsterdamse haven en industrie. Vandaag vond de kick-off plaats van het Netwerk Circulair van ORAM in samenwerking met Port of Amsterdam. In dit netwerk participeren circulaire bedrijven en bedrijven met circulaire ambities uit de haven en industrie.

 

Ook helpt het netwerk om in kaart te brengen wat er nog nodig is om de circulaire transitie in de haven en industrie te versnellen, zodat we hier samen verder aan kunnen werken. Bij de kick-off van het netwerk waren vandaag Feadship, Orgaworld, PARO, GI Dynamics, TNO, Waternet, Sonneborn, IGES, Ozinga advocaten, Heijmans, KB Group en Plastic Recycling Amsterdam van de partij.  Giulietta Cohen (ORAM) en Roon van Maanen (Port of Amsterdam) openden de bijeenkomst waarna Jelle Sernee van Plastic Recycling Amsterdam vertelde hoe hij circulariteit in de praktijk brengt. De volgende stap is een gemeenschappelijk programma en agenda opstellen.

Wilt u met uw bedrijf ook aansluiten bij het Circulaire Netwerk? Neem dan contact op met Giulietta Cohen – cohen@oram.nl