Ruimte voor werk 18 april 2019

Leden buigen zich over ruimte voor werk

Het werd direct een non-stop gesprek van 2 uur. De eerste bijeenkomst van de leden-coalitie Ruimte voor werk was duidelijk een schot in de roos. De deelnemers bespraken de voorpublicatie van het rapport Werken aan een Nieuw Amsterdam, maar uiteindelijk ging het gesprek veel breder.

Het rapport is het resultaat van het onderzoek dat ORAM heeft laten uitvoeren naar de invulling van de ruimtevraag in de Amsterdamse Metropoolregio en is op 17 april uitgereikt aan de wethouder van ruimtelijke ordening van Amsterdam.

Denktank
De Coalitie Ruimte voor Werk is een denktank van bedrijven die proactief op zoek gaat naar oplossingen voor de vraagstukken rondom complexe gebiedstransformatie. De oplossingen zijn een handreiking aan gemeente(n), die moeten zorgen voor het zorgvuldig ontwikkelen van deze gebieden. 15 april was de start. 

De coalitie bestaat uit de volgende bedrijven:
AM, BPD, Arcadis, Hogeschool van Amsterdam, Tu Delft (SKG), Stec Groep, The Spontaneaous City International,  Over Morgen, Eurotank Amsterdam, Damen Shiprepair Amsterdam, Albemarle Catalysts

Meer weten
Heeft u interesse in de coalitie? Of wilt u meer weten over het thema Ruimte voor werk? Neem contact op met programmamanager Jurriaan van den Eijkhof.

Over ORAM
ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in regio Amsterdam en komt al meer dan 100 jaar op voor de belangen van ondernemers en bedrijven. Onze leden zijn een mooie afspiegeling van ondernemend Amsterdam. Wij verbinden leden en relaties rondom relevante onderwerpen en bieden hen een interessant zakelijk netwerk. Diepgeworteld in Amsterdam kennen we de issues van de stad en hebben we een uitstekend netwerk. Zo bereiken we meer voor onze leden. Lid worden?