27 november 2019

Kom in actie en STEUN HET RODE KRUIS AMSTERDAM

Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland betekent véél voor onze stad en omstreken. Ruim 1200 vrijwilligers staan 24/7 paraat. De organisatie draagt bij aan de veiligheid van de stad, iets waar ook u(w bedrijf) – als het erop aankomt – van profiteert. Bij een grootschalige brand in een kantorencomplex bijvoorbeeld, helpt het Rode Kruis evacueren. En middels speciale EHBO-cursussen voor bedrijven, draagt de organisatie ook bij aan de veiligheid op het werk. ORAM volgde deze cursus onlangs nog met succes en we dragen het Rode Kruis dan ook een warm hart toe!

Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland is afhankelijk van steun en support van bedrijven en particulieren. Om die reden heeft de organisatie recent een actieplatform in het leven geroepen. Met dit platform kunt u – als bedrijf  óf als particulier – makkelijk fondsenwervend in actie komen en op die manier een bijdrage doen. Hoe?

Interesse om een ‘Vriend Van’ het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland te worden? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Lan May Khoe via 020 622 6211 of LKhoe@redcross.nl Lees hier meer over het werk van het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland.