go to top

Giulietta Cohen aan de slag bij het ORAM-team Haven

Ik ben Giulietta Cohen, opvolger van Jeroen Oldenkotte. Sinds begin augustus versterk ik het ORAM-team Haven. Hierbij een korte introductie.
 
Foto Bij Intro Giul KleinBruggen bouwen
Mijn passie ligt in het verbinden. Bij mijn vorige werkgever CREM, een consultancybureau voor duurzame ontwikkeling, heb ik projecten geïnitieerd en uitgevoerd als bruggenbouwer tussen de publieke en private sector.
 
Veel consultancywerk bestond uit projecten rond internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in specifieke ketens, zoals cacao en textiel.  
 
Verder heb ik veel lokale innovatieve duurzaamheidsprojecten in opdracht van Rijkswaterstaat gedaan. Zoals recent de inzet van visualisatietechnieken, serious games en e-participatie in infrastructurele projecten. Afval is hierbij een specifiek expertiseveld, van projecten voor Amsterdamse stadsdelen tot het in kaart brengen van e-wastestromen internationaal.
 
Aan de slag voor de leden
Voor de havenleden van ORAM zal ik mij vol enthousiasme gaan inzetten voor kwesties op het gebied van onder andere milieu, veiligheid en duurzaamheid, het contact met de landelijke brancheorganisaties en duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de haven en arbeidsmarktvraagstukken.
 
Deze eerste weken maak ik een kennismakingstocht door de Amsterdamse haven. Lees hier mijn geweldige eerste ervaringen. Ik hoop u op korte termijn persoonlijk te ontmoeten!
 
Vragen? Ik hoor het graag!
 
Giulietta Cohen
020 5301 473
06 4208 1141
cohen@oram.nl