Vereniging 3 juli 2020

Even voorstellen … nieuw bestuurslid

Sinds kort versterkt Hannelore Majoor het algemeen bestuur van ORAM. Wat is haar werk en welke ambitie heeft zij voor ORAM?

Hannelore Majoor is sinds 2016 werkzaam bij JCDecaux Nederland in Amsterdam en vervult sinds 1 januari 2019 de rol van algemeen directeur.

 

Over JCDecaux:
JCDecaux is in Nederland de marktleider in buitenreclame en stadsmeubilair en biedt zichtbaarheid in tientallen grote steden, met een focus op de Randstad. Het bedrijf is opgericht door de Fransman Jean-Claude Decaux, die het op 18-jarige leeftijd startte. De buitenreclame-typen die JCDecaux in Nederland aanbiedt, zijn: abri’s, mupi’s, billboards, digitale buitenreclame, total view trams en bestickerde veerponten.

Hannelore Majoor: “Ik ga mij met plezier inzetten voor het mooie werk van ORAM. JCDecaux is actief in de Metropoolregio met name bij de inrichting van de buitenruimte. We zijn op die plekken bezig met duurzaamheid, digitalisering en bereikbaarheid. Ik zie daarin veel raakvlakken met de thema’s van ORAM. De buitenruimte in de steden is schaars en het optimale gebruik ervan vraagt creativiteit en samenwerking.”