Netwerken 2 september 2021

Geslaagde zomerborrel!

Wij kijken terug op een geslaagde ORAM Zomerborrel afgelopen dinsdag bij het Amstel Boathouse. Wat heerlijk om elkaar en sommigen zelfs voor een eerste keer, in levende lijve te ontmoeten en onder de parasols op de prachtige groene locatie aan de ‘ader van Amsterdam’ te netwerken. Kortom: een superstart van het zakelijk seizoen!

 

ORAM-voorzitter Paul Wevers benadrukte in zijn welkomstwoord drie kernwaarden die in deze tijd belangrijk zijn voor iedereen: vrijheid, verbondenheid en vertrouwen en gaf een mooie draai aan deze woorden in relatie tot de leden die in grote getale naar de ORAM Zomerborrel waren gekomen. Hij gaf het woord door aan wethouder Victor Everhardt van Financiën en Economische Zaken. Die stak de aanwezige ondernemers een hart onder de riem na de roerige coronaperiode en vertelde als ‘havenwethouder’ trots te zijn op de ontwikkelingen die de Amsterdamse haven doormaakt. Samen proostten Everhardt en Wevers op een goed zakelijk jaar!  

We hebben de middag vastgelegd op foto. En die kunt u hier bekijken.ORAM is het grootste netwerk van bedrijven in Metropoolregio Amsterdam. De 600 leden vormen een mooie afspiegeling van het bedrijfsleven. Van zzp’ers tot multinationals, van advocatenkantoren in Zuidas, creatieve units in het centrum tot industrie in de haven, ze zijn lid. Bij ORAM vinden zij verbinding.