Energietransitie 18 oktober 2019

Doe ook mee aan RTLZ over energietransitie

RTL Z gaat in de maand februari volgend jaar een special uitzenden; Next Level de Energietransitie’. In verschillende rubrieken gaat de verslaggever in gesprek met ondernemers die aan de hand van succesvolle projecten/cases hun verhaal willen vertellen. ORAM is betrokken als onafhankelijk deskundige. RTLZ nodigt kennispartners uit die hun expertise over energietransitie willen delen. Bent u geinteresseerd?

Samen met ORAM

ORAM zal als onafhankelijk deskundige kijken naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onderbouwd met feiten en cijfers. We sluiten af met een column om de  discussie vervolgens via de sociale media kanalen voort te zetten.

Onderwerpen van gesprek, onder andere:

  • Energietransitie / Amsterdam voorop
  • Ontwikkelingen / Ingrijpende veranderingen
  • Kennispartner / Advies
  • Noodzaak / Toekomst

Uw verhaal vertellen

Indien beide partijen groen licht geven wordt u binnen het traject naar de uitzending volledig begeleid. Er worden manuren berekend voor nieuwsredactie, cameraploeg en montage. U ontvangt daarnaast een ‘social snack’ om deze uitzending aan te kondigen binnen uw netwerk, na afloop krijgen de sprekers het materiaal rechtenvrij aangeleverd voor eigen gebruik. Belangrijk: Het gaat om kennis delen, uw verhaal vertellen. Het moet geen advertorial worden, dan is dit niet het juiste medium.

Eerste sprekers aangemeld

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Heeft u ook een ‘Next Level Energietransitie’-verhaal neem dan contact op met eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl / 06 23 89 70 04 óf breng een bezoek op het Media Park te Hilversum.