Vereniging 17 december 2020

Brief aan de leden nr. 12

Beste leden,

Het viel maandagmiddag bij de eerste berichten toch vol op ons neer: we zitten weer in lockdown. Zo zwaar als het neerviel, zo veerden  bedrijven ook weer terug. De bakens verzet en door de zure appel heen. Dat merkten we ook afgelopen dinsdag bij onze Virtuele Kerstborrel: ondernemend Amsterdam zet de schouders er onder en werkt door. Voor sommige bedrijven zijn de druiven echter heel zuur geworden en we doen er alles aan om hen te steunen in deze moeilijke tijd.

 

Tegelijkertijd sluiten we ook af. De Gemeenteraad had gisteren haar laatste vergadering  van het jaar, de schoolvakanties zijn al begonnen en veel bedrijven gaan langer dicht dan anders. Het is gek, een afsluiting van een jaar dat helemaal nog niet afgelopen is. We kunnen nog geen punt zetten. We zijn er nog niet aan toe.

Toch wensen wij u dat van harte toe. Een moment tijdens deze rustige en intieme feestdagen om een punt te zetten. Of u nu met moeite uw business draaiende houdt,  wellicht heeft moeten sluiten of juist elke dag keihard digitaal aan het werk bent vanuit huis. We zetten een punt om straks hopelijk in goede gezondheid de draad weer op te kunnen pakken. Dat zullen wij ook doen. Want na dit bizarre jaar staat gezondheid, maar ook economie weer boven aan alle agenda’s. Wij gaan er in 2021 vol tegenaan. Voor Ondernemend Amsterdam, Fijne feestdagen.

Paul Wevers                    Kees Noorman 
voorzitter                         directeur