Netwerken 27 januari 2020

Jong Ondernemend viert Blue Monday

Coaching om het leven meer te vieren waarbij je onderwijl  bijzondere champagnes proeft. Soms lijkt je werk gewoon te mooi om waar te zijn. Maar niet als je bij het netwerk van Jong Ondernemend Amsterdam hoort.

Op Blue Monday (ook dat nog) verzamelden onze jonge ondernemende professionals zich bij StartDock Herengracht voor een champagne- en ‘vier meer’-workshop van Jerôme’s Champagne. Dry January wordt in sommige gevallen (deels) in de ijskast gezet met een eenmalige ‘wild card’ – het proeven van overheerlijke, droge champagnes wordt gestart.

Maar dat proeven mag niet zonder reden. Met een door workshopleider Jeroen serieus opgezet lijstje onderwerpen lopen we ons leven van 2019 door; hoe ging het met de familierelaties, hoe was het op werk en meer.

Doel was ook stil te staan bij kleine momenten  om die dan vervolgens heel groot te vieren met de beste champagnes en het leukste netwerk. Dat ging geweldig goed, het was een prachtzaal vol natuurtalenten. Blue Monday kan in de ijskast en heet vanaf nu ‘Goud en Bruisend’. Proost!

Klik hier voor de foto’s.