Haven 24 november 2020

Alternatieve Havengildediner van Amports

Als partner van Amports nodigen wij u met veel plezier uit voor het Alternatieve Havengildediner, een livestream talkshow met alle ingrediënten van het bekende Havengildediner: de uitreiking van de havenpenning, bijdragen van havenprominenten en natuurlijk Micha Wertheim. Meld u aan en zorg dat u ook klaar zit aanstaande vrijdagmiddag om 16.00 uur.

 

Talkshow Trossen Los

Amports presenteert op vrijdag 27 november a.s. van 16.00 uur tot 17.00 uur Trossen Los! Het Alternatieve Havengildediner, een livestream talkshow vanuit Het Scheepvaart-museum onder leiding van Jort Kelder. Het programma komt in plaats van het jaarlijkse Havengildediner, dat dit jaar niet doorgaat. Hierbij ontvangt u de link naar de uitzending!

Programma

De talkshow biedt afwisselend tafelgesprekken en mooie reportages uit de havens van Amsterdam. Hoogtepunten van de avond zijn onder meer een interview met minister Cora van Nieuwenhuizen, de uitreiking van de Havenpenning door Wethouder Victor Everhardt en de ‘haven op de hak’ met cabaretier Micha Wertheim. Voor iedereen met een hart voor de haven of belangstelling voor deze sector. Dit mag u niet missen.