Netwerken 25 oktober 2019

Alles in stijl bij ORAM-event in The Grand

Het thema voor het event was: Dress & Present to Impress. Dat lieten de ORAM-leden zich geen 2x zeggen, alle deelnemers zagen er tiptop uit met medewerking van herenmodebedrijf OGER uit de PC en voor de dames [STIJL] uit het Noord-Hollandse Bergen.

Na een hartelijke ontvangst en een high tea aangeboden presenteerde Rob van de Pas van ORAM-lid KENNETH SMITH Training de aanwezige gasten mee in de wereld van verbale en non-verbale communicatie en welke impact die kan hebben in het zakelijke verkeer. Met een korte test kregen alle deelnemers inzicht in hun eigen psychologische voorkeuren.

Na deze presentatie was er gelegenheid om onder begeleiding een historische tour te maken door het hotel The Grand, het vroegere stadhuis van Amsterdam. Daarnaast konden de ORAM-leden in de voormalige burgemeesterskamer en wethouderskamer persoonlijk kennismaken met de heren van OGER en de dames van [STIJL] voor een kledingadvies op maat.

Uiteindelijk kwam iedereen weer bijeen in de beroemde raadszaal van The Grand voor een uitgebreid aangeklede netwerkborrel.

Om 22:00 uur gingen de laatste ORAM-gasten zeer tevreden en voldaan huiswaarts.