go to top

#Afstand tot de #arbeidsmarkt

2 juli 2015

In onze vorige nieuwsbrief schreef ik een stukje over de #Participatiewet. Dat raakte duidelijk een gevoelige snaar. Grappig om te zien tot in welke hoeken en gaten onze nieuwsbrief wordt gelezen. Wat daarbij zeker hielp was de gerichte inzet van social media. Dat gaan we dus vaker doen. 'Communicatie' was het centrale thema op onze laatste bestuursvergadering voor de zomer. We waren daarvoor op bezoek @MakroAmsterdam. En daar weten ze wat gastvrijheid is!

Resized ReinOver gastvrijheid gesproken: afgelopen dinsdag mocht ik aanschuiven bij het @ABNAMRO @Amports #Havendiner. Mooie opkomst, uitstekend georganiseerd en uiteraard een topspreker. Esther Vergeer, rolstoeltennisser, 7-voudig Olympisch kampioen, won 10 jaar lang alles wat er te winnen viel. En na haar sportcarrière actief als toernooidirecteur en ambassadeur voor jonge sporters met én zonder beperking. Een fenomeen. Onlangs nog bij de keuringsarts die haar wederom voor 100% afkeurde. Wat nou #Afstandtotdearbeidsmarkt. #Bizar!

De vakanties staan voor de deur, ook voor mij tijd dus voor wat afstand tot de arbeidsmarkt. Om daarna via onze vermaarde Zomerborrel (25 augustus in de Hortus Botanicus, noteer!) aan mijn re-integratieproces te beginnen.

Het team @ORAM_Amsterdam wenst u een fantastische zomer.
Rein Aarts(@rein_aarts)