go to top

Jong Ondernemend Amsterdam - Goede kleding opent alle deuren

Donderdag 5 juli 2018

Donderdag 5 juli 2018

locatie:
Winkel Pakkend Amsterdam
Roelof Hartstraat 5
1071 VE Amsterdam

Meeting info

Goede kleding opent alle deuren
Welke indruk laat jij achter tijdens een eerste ontmoeting of gesprek? Wat is het belang van imago, stijl en kleur in je manier van overkomen? Iets waar je wellicht niet elke dag bij stil staat, maar wat effect heeft op nieuwe relaties en zakelijk resultaat. 

Met ‘Pakkend Zakelijk’ nodigen we jou, als lid of relatie van Jong Ondernemend Amsterdam, met veel plezier uit voor hét event in stijl.

Workshops
Bij Pakkend Amsterdam worden we door de eigenaren en stijlcoach Helen van der Vliet in 4 workshops geadviseerd over ons voorkomen:
- Imago versus gewenst imago / PAK-APK
- Kleuradvies – bepalen van kleurtypen en psychologie van kleur
- De ‘make’ van het pak – binnenwerk, schoudertypen, etc. i.c.m.
  vorm; hoe zorg je ervoor dat een pak flatteert?
- Stijl- en etiquettequiz

Dit event staat geheel in het teken van jouw stijl, gecombineerd met nieuwe inzichten en nieuwe ontmoetingen.

Na afloop van de workshops weet je zeker dat je altijd op je best over komt bij een nieuwe zakelijke afspraak! En uiteraard sluiten we de workshops af met een borrel!

Programma
16.00 uur:  Ontvangst en inloop
16.30 uur:  Workshops 
18.30 uur:  Afsluitende borrel
19.30 uur:  Einde 

                                                                      AANMELDEN


Over Jong Ondernemend Amsterdam
Jong Ondernemend Amsterdam staat voor het delen van kennis, persoonlijke groei, informeel netwerken voor ondernemende Amsterdammers tot 40 jaar. Dit is hét netwerk in metropool Amsterdam waar jij onderdeel van uit wil maken! Jong Ondernemend Amsterdam is powered by ORAM.

Schrijf je in om persoonlijk lid te worden en ontvang de uitnodigingen voor de aankomende JOA-events! De voorwaarden en kosten van het lidmaatschap vind je hier terug. En als je vrienden, collega’s of andere relaties hebt die ook binnen dit snel groeiende professionele netwerk passen, laat ze zich dan ook inschrijven!