go to top

The Port Makes The City

Woensdag 19 juni 2019

Woensdag 19 juni 2019

Meeting info

Welke macro-economische en maatschappelijke ontwikkelingen komen er op ons af en hoe spelen de Amsterdamse haven en industrie in het Noordzee-kanaalgebied hierop in? Maar ook: dient de haven het belang van stad en andersom? Hoe gaan we om met de toenemende druk van de oprukkende woningbouw?

Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de havenconferentie The Port Makes The City op woensdag 19 juni a.s. in de week van het stedelijk innovatiefestival We Make The City. Met onder meer de sprekers Marieke Blom (hoofdeconoom ING Bank), Annemarie Manger (directeur engineering Tata Steel) en Kate Raworth (Donut economie). Op een locatie waar je de haven ziet, proeft en voelt: scheepswerf Damen Shiprepair in Amsterdam Noord.

UITNODIGING
Amports, Port of Amsterdam, Tata Steel en Damen Shiprepair nodigen je hierbij van harte uit deel te nemen aan The Port Makes The City Conferentie. Praat en denk mee over het future proof maken van de havens van Amsterdam.

Deelname is gratis. Tot de conferentie behoort een netwerklunch tot 13.30 uur. Het middag-programma begint om 14.00 uur en biedt vrijblijvend 5 havenexpedities.

The Port Makes The City is onderdeel van het WeMakeThe.City festival voor urgente stedelijke vraagstukken én oplossingen. Initiatiefnemers zijn Tata Steel, Damen Shirepair, Amports en Port of Amsterdam, in samenwerking met WeMakeTheCity.

AANMELDEN
Het aanmelden voor de Port Conference, de netwerklunch en de haven-expedities verloopt via de website van wemakethe.city. Als je op aanmeldpagina landt, moet je voor aanmelding eerst een account aanmaken. Meer informatie over The Port Makes The City ook op deze site.

We kijken uit naar je aanmelding en komst!

Aanmelden