go to top

#Gebiedsmeetup ORAM Ruimte gezocht voor werk

Vrijdag 22 juni 2018

Vrijdag 22 juni 2018

locatie:
Havenzaal
Havengebouw, 13e verdieping 
de Ruyterkade 7
1013 AA AMSTERDAM

Meeting info

Hoe geven we ruimte aan de toekomst van werk? Daarover gaat het tijdens de ORAM-sessie Ruimte gezocht voor werk op vrijdagmiddag 22 juni aanstaande. Na afloop hebben we een vrijdagmiddagborrel met een spectaculair uitzicht op de Amsterdamse metropoolregio. Dat wilt u niet missen!

Over het event
Sinds de introductie van de ‘Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw van Amsterdam’ is ORAM nadrukkelijk actief op het dossier ruimte voor werk. Ons doel is dat ondernemers eerder worden betrokken in de besluitvorming binnen de Amsterdam Metropoolregio. Tegelijkertijd zijn we op zoek naar de optimale verhouding tussen werk- en leefklimaat. Informatie en inspiratie op dit punt komt tijdens het event van Stedenbouwkundigbureau The Spontaneous City International. Zij presenteren exclusief in samenwerking met ORAM de resultaten uit hun onderzoek ‘Mensenwerk’.

Vervolgens gaan experts aan tafel in op onder meer de vraag ‘Wie is eigenlijk de ‘We’ in We Make the City’; ‘Wie is in vroeg stadium betrokken bij de besluitvorming’. Waarop ORAM een nieuw participatiemodel introduceert. Publiek en experts krijgen ruimschoots de gelegenheid om in te gaan op het thema van de bijeenkomst.

Het onderzoek van The Spontaneous City is verwerkt in een prachtig boek dat u na afloop van de bijeenkomst gratis ontvangt. Bovendien ontvangt u van ORAM hun ‘Blauwdruk voor de Derde Gouden Eeuw van Amsterdam’, een visie van het bedrijfsleven op de toekomst van Amsterdam.

Programma 
14.30 uur:  Welkom met koffie / thee
15.00 uur:  Introductie door moderator Kamran Ullah
                   en presentatie van het onderzoek
15.30 uur:  Discussieprogramma
16.30 uur:  Informele ‘Vrijmibo’ en gelegenheid om met experts 
                   in gesprek te gaan
17.30 uur:  Einde

Aanmelden
Wilt u deelnemen? Aanmelden via We make the City is niet zo gemakkelijk. Stuur daarom een mail naar lie@oram.nl met uw bedrijfsnaam, volledige naam en emailadres.

                                                 AANMELDEN

 

Voor het uitgebreide programma klik hier