go to top

BREIKERS Café: duurzame Mobiliteit

Woensdag 30 mei 2018

Woensdag 30 mei 2018

Meeting info

De duurzaamheidsdoelen in je organisatie realiseren door slimmer om te gaan met mobiliteit. De fitheid en productiviteit van jullie medewerkers verhogen door innovatieve mobiliteitsoplossingen. En dan ook nog een bijdrage leveren aan minder files en een betere doorstroming in de Metropoolregio Amsterdam.

Een utopie? Nee. Steeds meer werkgevers in de regio laten zien dat het kan én dat het werkt.

Woensdag 30 mei vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om je - onder het genot van een hapje en een drankje - te laten inspireren en informeren door ervaringen van andere organisaties. Neem je collega van HR, duurzaamheid of facilitair ook mee!

Dit 12e BREIKERS inspiratiecafé gaat over duurzaamheid én mobiliteit. We gaan met elkaar in gesprek over reizen van en naar het werk. Hoe kan dit, naast vertragingsvrij, ook schoner? CO2-reductie kan vaak effectief worden geïntegreerd in het mobiliteitsbeleid.

Drie redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  1. We zijn te gast bij Circl aan de Zuidas. Het circulair paviljoen van ABN AMRO waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte krijgt. Een plek om te leren, te inspireren, en vooral om te verbinden.
  2. Ook tijdens deze editie bevraagt Meindert Schut van BNR Nieuwsradio diverse aansprekende werkgevers over hún ervaringen met schoon en vertragingsvrije reizen. Hans Bakker, voorzitter VNO-NCW Metropool Amsterdam, is zijn 'side kick' aan de stamtafel.
  3. Onder andere Stedin en ABN AMRO vertellen over hún visie op duurzame mobiliteit. Ook delen zij hun ervaringen met diverse innovatieve oplossingen. De nieuwe autodeeldienst Amber vertelt hoe zij het aantal benodigde auto’s drastisch wil verminderen. Door samenwerking met o.a EY en ABN AMRO op de Zuidas wil Amber laten zien dat ook voor professionals een (elektrische) deelauto een goede optie is.

Informatie
Wanneer:  woensdag 30 mei
Ontvangst: 16.00 - 16.30 uur
Programma: 16.30 – 17.30 uur
Netwerkborrel: 17.30 – 18.30 uur
Locatie: Circl, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MK Amsterdam

Aanmelden
De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw inschrijving.
Als u geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Over BREIKERS en Vertragingsvrij 2020
BREIKERS is een initiatief van ORAM en VNO NCW. Het helpt u, als werkgever, om uw medewerkers vertragingsvrij van en naar hun werk te laten reizen en zo de doorstroming in de Metropool Amsterdam – en daarmee de concurrentiekracht – te verbeteren. BREIKERS roept u op om mee te doen met Vertragingsvrij 2020, en daarmee de uitdaging aan te gaan om in 2020 uw medewerkers vertragingsvrij te laten reizen. BREIKERS helpt u deze uitdaging te realiseren. Met kennis, advies en financiering van oplossingen voor vertragingsvrij reizen, maar ook met probeeracties, inspiratiebijeenkomsten én de Vertragingsvrij 2020-community waar u kennis en ervaringen kunt uitwisselen met andere werkgevers. Zie voor meer informatie: www.wijzijnbreikers.nl