go to top

Delicious Soupalicious!

15 april 2015

Dit jaar stond onze nieuwe ledenborrel in het teken van soep, en dan niet de soep uit blik, maar een uitstekende, heerlijk verse maaltijdsoep! Ruim 75 (nieuwe) ORAM-leden waren te gast bij Soupalicious, een pas geopende, duurzame horecaonderneming op Sloterdijk. 

Het begon goed, leden die aangaven horecaervaring te hebben, mochten direct aan de slag om deze skills aan de overige leden te tonen in een lesje klantgericht bedienen.  Alle etiquette en de do’s en don’ts van het horecavak kwamen aan bod. Met aan het einde natuurlijk een winnaar: ORAM-lid Jacqueline de Gruijter was hét horecatalent van 2015!

Na deze enerverende workshop vertelde Milco Aarts, initiatiefnemer en directeur van Soupalicious waarom hij de sociale onderneming Soupalicious is gestart. Een bevlogen verhaal over hoe hij  zijn steentje wil bijdragen aan de maatschappij. Soupalicious verkoopt namelijk niet alleen maaltijdsoepen in het restaurant en aan bedrijven. Voor elke kom soep die ze verkopen, schenken ze ook een kom soep aan de voedselbank: Souprise! Meer weten wat Soupalicious voor uw onderneming kan betekenen? Kijk op www.soupalicious.nl.

Na de inhoudelijke sessie was het tijd voor, u raadt het al, soep en netwerken. Een topcombinatie!
Sabrina Beeloo

 

 

Onze nieuwe ledenborrel 2015 in beeld

TwitterTwitter

Wij tellen af! Nog 18 dagen, 23 uur en 17 minuten, dan vindt de ORAM Zomerborrel 2019 plaats bij Nemo. Mis het niet… https://t.co/FmJmYjzVBc