go to top

Mooie start van zakelijk seizoen in Amsterdam

25 augustus 2015

Drukbezocht, vrolijk en nuttig. Dat was de ORAM Zomerborrel in de Hortus Botanicus. 250 ondernemers, directeuren, politici en bestuurders vonden de weg naar de Hortus in hartje Amsterdam.

Img 0084 Resize 1Alleen het weer zat niet zo mee, waardoor het lekker druk werd in de overdekte Palmenkas. Maar dat is alleen maar handig op een netwerkborrel. Was u erbij? Bekijk snel de foto’s! Heeft u het gemist? Hopelijk tot volgend jaar of tot op een andere ORAM-bijeenkomst!

Steun ons en win mooie prijzen
Op de borrel vroegen we al aandacht voor Metakids. Dit jaar loopt het ORAM-team de Damloop by Night om zo veel mogelijk geld op te halen voor Metakids. Metakids zet zich in voor onderzoek naar stofwisselingsziekten bij kinderen. Stofwisselingsziekte is doodoorzaak nummer 1 voor kinderen in Nederland en wij willen daar wat aan doen. Sponsort u ons dan rennen wij de longen uit ons lijf! En dat is nog niet alles, als u minimaal 25 euro sponsort, dingt u mee naar mooie prijzen van onze leden, zoals een dinnercruise, een cursus business English en nog veel meer. Steun ons en ga snel naar: http://www.metakids.nl/acties/oram-loopt-damloop-night-voor-metakids.

Zomerborrel 2015