go to top

ORAM & VEBAN: Noord ontmoet Zuid

Donderdag 16 augustus 2018

Donderdag 16 augustus 2018

locatie:
Arti (et Amicitiae)
Rokin 112
1012 LB Amsterdam

Meeting info

Het is zover: de Noord/Zuidlijn gaat rijden. Een ingrijpende verandering voor de bereikbaarheid van Amsterdam die veel nieuwe kansen biedt.

Verbindende netwerkborrel 
Omdat Noord en Zuid vanaf aankomend weekend beter verbonden zijn, organiseren VEBAN en ORAM een feestelijke netwerkborrel voor hun leden. Om ondernemers uit Noord, Zuid en alle bedrijven daar tussenin letterlijk en figuurlijk met elkaar te verbinden.

U bent van harte uitgenodigd op donderdag 16 augustus bij Arti et Amicitiae op het Rokin. De netwerkborrel duurt van 17.00 tot 19.00 uur. En natuurlijk zal de Noord/Zuidlijn ons daar brengen. Er wordt dan ook verzameld op de stations Noord én Zuid.

Ontvangst Noord (door VEBAN): tussen 16.30 en 16.45 uur. Parkeren kan op het P+R, gelegen aan de Nieuwe Leeuwardenweg (bereikbaar via A10, afrit S116).
Ontvangst Zuid (door ORAM): tussen 16.30 en 16.45 uur. Parkeren kan op straat of in de parkeergarages Parking WTC en Q-Park Mahler.

Mocht het voor u praktischer zijn om direct naar de locatie te komen, dan mag dat natuurlijk ook! Onze medewerkers zijn daar vanaf 17.00 uur aanwezig om u te ontvangen.

Aanmelden
Komt u ook? Meld u dan snel aan door een e-mail te sturen aan Lisa Prins.

Wij kijken ernaar uit om samen het glas te heffen op deze nieuwe verbinding.