go to top

ORAM Lenteborrel 2019

Maandag 15 april 2019

Maandag 15 april 2019

locatie:
Café en restaurant De Tropen
Ingang Oosterpark
Linnaeusstraat 2C Amsterdam   

Meeting info

Het is lente! Hét moment om u uit te nodigen voor onze jaarlijkse Lenteborrel. Lente betekent ook: naar buiten, zon, langere dagen en nieuwe dingen. Daar hebben we allemaal rekening mee gehouden bij onze Lenteborrel. Wij nodigen u van harte uit bij Café De Tropen met terras aangrenzend aan het Oosterpark. Vanaf 18.00 uur zijn de deuren open en wisselen we nieuwe ideeën, nieuwe contacten en new business met elkaar uit.

Mis het dus niet en ontmoet meer dan 200 bedrijven, ondernemers, bestuurders en politici uit Metropool Amsterdam.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur een mail naar Ninie Lie

Tot ziens op 16 april! 

Win een fiets!
Tijdens de borrel vertellen Breikers en Juizz over mogelijkheden om anders naar uw werk te reizen. Bijvoorbeeld op de fiets. En daarmee kunt u een fiets winnen! Nog een reden om visitekaartjes mee te nemen.

Algemene informatie
Datum: dinsdag 16 april 2019
Tijd: 18.00 - 20.00 uur
Locatie: De Tropen café en restaurant | Ingang Oosterpark | Linnaeusstraat 2C, Amsterdam

Vervoer: We raden u aan met het OV te komen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren voor het Tropenhotel via Mobypark (reserveren). Vanaf de parking kunt u de groene verlichting volgen naar het restaurant.

NB. Tijdens dit event worden foto’s gemaakt ten behoeve van de website en social media. Heeft u daar bezwaar tegen? Dan kunt u dat tijdens de borrel aangeven bij registratie.

Haal meer uit uw netwerk! U kunt op het aanmeldformulier uw deelname zichtbaar maken voor de andere deelnemers.

Extra Bij lente hoort ook vitaliteit! ORAM-leden Juizz en Breikers hebben tijdens de borrel een mooie lente-aanbieding voor u.

Deelname is gratis, no show 25 euro

AANMELDEN