go to top

Leden voor leden: bijeenkomst transitie naar duurzaam vastgoed

Dinsdag 15 mei 2018

Dinsdag 15 mei 2018

locatie:
Hoofdkantoor ING
Bijlmerplein 888
1102 MG Amsterdam

Meeting info

Graag nodigen wij u uit voor een exclusieve bijeenkomst samen met andere ondernemers die praktisch willen verduurzamen.

De bijeenkomst vindt plaats op 15 mei in het hoofdkantoor van ING en heeft als thema: "Transitie naar duurzaam vastgoed".

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u graag over de kansen en mogelijkheden van de groenfinanciering, welke een aantal aantrekkelijke voordelen biedt voor de financiering van een nieuw (bedrijfs-)pand, het renoveren en/of verbeteren van het energielabel van bestaand vastgoed, installatie van zonnepanelen en meer. Het zou zo maar kunnen dat de groenfinanciering doorslaggevend is voor de haalbaarheid van een investering voor een project waaraan u werkt. 

Aanmelden kan tot en met vrijdag 11 mei via onderstaande aanmeldknop. Indien u met een collega komt of iemand anders wilt meenemen, dan kan dat uiteraard. U kunt hem/haar ook aanmelden via de aanmeldknop. 

Tot ziens op dinsdag 15 mei.

Programma
16.00 uur:  Inloop
16.15 uur:  Opening ING Zakelijk 
16.40 uur:  ING Groenbank
* Duurzaamheid en ING
* Kansen en duurzaamheidsscan voor uw vastgoed
* Wat, waarom en wanneer een groenfinanciering?
17.10 uur:  Afsluiting
17.15 uur:  Borrel 

Deelname is gratis, no show 25 euro

                                                                                                                            AANMELDEN


ORAM Leden voor Leden
Het ORAM-netwerk zit boordevol kennis en inspiratie en dat is zonde om niet te benutten. Veel van onze leden hebben immers expertise in huis die interessant is voor andere leden. Met deze nieuwe serie bijeenkomsten organiseren leden zelf een bijeenkomst. ORAM zorgt voor de uitnodigingen richting het netwerk. Kortom: laagdrempelig en leuk! Wilt u ook een ORAM Leden-voor-Leden organiseren? Neem contact op met Lisa Prins via prins@oram.nl of via 06 1229 6930.