go to top

Week van de Veiligheid

Maandag 8 oktober 2018

Maandag 8 oktober 2018

Meeting info

De Week van de Veiligheid gaat nu echt bijna van start! Over slechts een halve week organiseren stadsdelen, regiogemeenten en de brancheorganisaties diverse activiteiten om het ondernemersklimaat veiliger te maken.

We trappen af op 8 oktober
De Week van de Veiligheid begint op maandagochtend 8 oktober in stadsdeel Zuid. Tussen 10:30 uur en 12:00 uur start RPCAA de regionale Week van de Veiligheid bij de MakeOverFactory in Amsterdam. Anneke Grummel, programmamanager RPCAA a.i., geeft hier een toelichting op de Week van de Veiligheid en Wouter Kuppens, adviseur Veiligheid bij Openbare Orde en Veiligheid gemeente Amsterdam, trapt de campagne ‘Voorkom Bedrijfsinbraken’ af.

Er is koffie, thee en genoeg lekkers om de komende week met elkaar af te trappen. We vinden het erg leuk als jij bij deze aftrap aanwezig bent. Opgeven kan nog steeds!

Natuurlijk ben ik aanwezig!

Weet wat er plaatsvindt
Inmiddels weten wij van verscheidene stadsdelen en regiogemeenten wat ze gaan organiseren in en na de Week van de Veiligheid. Zo vindt op dinsdag 9 oktober en woensdag 10 oktober tussen 10.00 en 14.00u de overvalpreventiecampagne plaats in de Van Woustraat. Stadsdeel Noord organiseert op 9 oktober de training 'databescherming', regiogemeente Diemen geeft op 10 oktober de training ‘laat u fysiek en digitaal niet overvallen’ en regiogemeente Uithoorn geeft op 10 oktober de training ‘winkeldiefstal en agressie’.

Op 11 oktober vindt in Stadsdeel Zuidoost de Avondschouw in het kader van KVO-U plaats en in regiogemeente Aalsmeer advies brandveiligheid. Ook na de Week van de Veiligheid staan nog diverse campagnes en trainingen op het programma. Ben jij benieuwd naar het actuele overzicht van de verschillende activiteiten die de stadsdelen en regiogemeenten organiseren? Bekijk dan de actuele agenda op de website.

Netwerken en successen vieren! 
Aangezien wij met zijn allen hard hebben toegeleefd naar de Week van de Veiligheid en we allemaal veel werk zullen verzetten in die week, vinden wij het belangrijk om hier met elkaar op te proosten. Dit is dan ook één van de redenen dat we een netwerkevent organiseren op 11 oktober 2018 om 16.00 uur bij Level Eleven Amsterdam. Tijdens dit event reikt Sebastiaan Capel, voorzitter dagelijks bestuur Amsterdam Zuid en lid van de stuurgroep van het RPCAA, de RPCAA-Award uit. Naast de Award reiken we dit jaar als extra stimulans een motivatieprijs uit die bestaat uit vier tickets voor de Schiphol Experience. Naast het uitreiken van diverse prijzen geeft Raymond Kleijmeer, senior policy officer bij De Nederlandsche Bank, een inspiratiesessie over cyber veerkracht! Kortom, een borrel die je niet mag missen! Vier jij het succes met ons mee?

Natuurlijk, ik geef mijzelf meteen op!

Voortgang
Dat de Week van de Veiligheid nu echt bijna begint, houdt niet in dat jullie geen updates meer ontvangen. Juist om deze week met elkaar te beleven, ontvangen jullie volgende week geregeld een nieuwsflits in jullie mailbox. Houd dit dus in de gaten volgende week!