go to top

Jong Ondernemend Amsterdam - Oyens Academy & PAN Kunstontmoetingen

Donderdag 22 november 2018

Donderdag 22 november 2018

Meeting info

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar oud en geboeid door kunst? Wil jij meer weten over de financiële wereld? Wil jij handige tips en tricks leren voor vermogensbeheer rechtstreeks van experts? Dan ben je als lid of nieuwe relatie van Jong Ondernemend Amsterdam van harte welkom op een bijzonder evenement op donderdag 22 november 2018: Oyens & Van Eeghen – The Next Generation!

Oyens Academy
Wij beginnen op het kantoor van Oyens & Van Eeghen in het Apollo House in Amsterdam, waar zij op ludieke wijze een korte introductie verzorgen van de Oyens Academy. Via de Oyens Academy willen zij jou, samen met leeftijdgenoten, klaarstomen voor jouw financiële toekomst. Indien je na de introductie geïnteresseerd bent geraakt, kan jij je vrijblijvend inschrijven voor één van Oyens Academy Classes in februari 2019.

PAN beurs voor kunst, design en antiek
Hierna nodigen wij jou uit voor de PAN Kunstontmoetingen op PAN Amsterdam, de beurs voor kunst, design en antiek. De Kunstontmoetingen is een besloten avond en enkel bedoeld voor twintigers, dertigers en veertigers waar je onder het genot van een hapje en een drankje de stands van de deelnemende galeriehouders, antiquairs en kunsthandelaren kunt bewonderen.

Programma
17.30 uur:  Ontvangst bij O&E
18.00 uur:  Welkomstwoord JOA 
18.05 uur:  Introductie Oyens Academy
18:45 uur:  Vervoer naar RAI / PAN
19:00 uur:  Ontvangst stand O&E op PAN
21:30 uur:  Einde 

Nog geen lid van JOA maar wel interesse hebben om te komen? Mail naar info@jongondernemendamsterdam.nl.


Over Jong Ondernemend Amsterdam
Jong Ondernemend Amsterdam staat voor het delen van kennis, inspiratie en informeel netwerken voor ondernemende Amsterdammers tot 40 jaar. Dit is hét netwerk in metropool Amsterdam waar jij onderdeel van uit wil maken! Jong Ondernemend Amsterdam is powered by ORAM.

Schrijf je in om persoonlijk lid te worden en ontvang de uitnodigingen voor de aankomende JOA-events! De voorwaarden en kosten van het lidmaatschap vind je hier terug. En als je vrienden, collega’s of andere relaties hebt die ook binnen dit snel groeiende professionele netwerk passen, laat ze zich dan ook inschrijven!