go to top

JOA: Toekomst van communicatie en professioneel speeddaten

Woensdag 6 maart 2019

Woensdag 6 maart 2019

Meeting info

Op woensdag 6 maart organiseert Jong Ondernemend Amsterdam weer een inspirend event, in WeWork op de Zuidas. En jij bent van harte uitgenodigd!

We starten de avond met twee inspirerende sprekers die je meer vertellen over hoe next generation communications solutions jou zakelijk gaan helpen en hoe je met een authentieke presentatiestijl het verschil maakt.
Greg Mason, de Chief Customer Officer van Summa geeft deze avond meer uitleg over state-of-the-art communicatieoplossingen/platformen die versimpelen hoe mensen met elkaar communiceren. Imago coach Bea Kuijs, van Be A Diamond, helpt leiders en organisaties om, met een helder en overtuigend verhaal, écht verschil te maken.

Na een korte pauze en een heerlijk drankje maken we ons klaar om zakelijk te gaan speeddaten. Heb jij je 1-minuut pitch al klaar?

N.B. Dresscode op de avond is smart casual en de presentaties worden in het Engels gegeven.

PROGRAMMA
17:00 uur:  Inloop & ontvangst
17:45 uur:  Welkomstwoord JOA 
17:50 uur:  Keynote spreker 1
18:10 uur:  Keynote spreker 2
18:30 uur:  Pauze en tijd voor een drankje
18:50 uur:  Speeddaten 5 x 5 minuten
19:20 uur:  Borrel
20:00 uur:  Laatste ronde
20:30 uur:  Einde

Jong Ondernemend Amsterdam
Hét netwerk voor professionals en ondernemers tot 40 jaar. Word je enthousiast van inspirerende events? Hou je van een borrel? En wil jij je persoonlijke netwerk vergroten? Bezoek dan onze website en word lid van Jong Ondernemend Amsterdam!

De voorwaarden en kosten van het lidmaatschap vind je hier terug. En als je vrienden, collega’s of andere relaties hebt die ook binnen dit snel groeiende professionele netwerk passen, laat ze zich dan ook inschrijven.